Libapizza

Upplagd: Sun Feb 13 12:46:09 2011

Pizza recept

Istället för pizzadeg eller pizzabotten använder jag Libabröd - ett libanesiskt bröd som påminner om tortillas. Det finns både sötat och osötat - det osätade passar bäst enligt mig till pizza.

Det bästa med pizza är att man kan ha på precis vad man själv önskar och tycker om. Detta är bara ett av alla mina förslag på fyllning.

1 LibabrödTomatsås - typ pastasås med chiliRiven ost - 11%Rökt påläggsskinkaFärsk TomatFärska champinjonerVitlökMozzarellaLibabröden är färdig att använda direkt ur sin påse. Bred tomatsås över hela brödetStrö på lagom mängd med riven ost - inte för mycket eftersom du ska ha mozzarella ocksåSkiva skinkan i små tärningar och lägg ovanpå ostenSkiva tomat och lägga påSkiva champinjonerna och lägg påRiv färsk vitlök över pizzan - ta så mycket du själv önskarSkiva mozzarellan och lägg ett par bitar på pizzan.

Grädda i ungen i ca 10 minuter på 200 grader. Pizzan är jättgod att äta tillsammans med en grönsallad med en god dressing.



Kommentarer från besökare


Kommentera gärna receptet